Lovin' life.

Mine daglige vitamin piller.

Jeg er meget opmærksom på at få vitamin piller. Det er aldrig rigtig noget jeg har tænkt på før for blot et halvt år siden. Det er vildt så hurtigt jeg kan mærke en forbedring i kroppen efter jeg er begyndt at tage vitamin piller. Jeg kan mærke meget mere energi i min krop. Jeg er jo typen der SAGTENS kan sove til kl. 15.00 om eftermiddagen også selvom jeg er gået i seng kl. 21.00 om aftenen. Men her på det sidste er jeg altså vågnet AF EGEN FRI VILJE kl. 08.00 og 09.00 .. Og når jeg skal op om morgenen er jeg frisk på ingen tid. Det føles altså dejligt.

Jeg spiser vitamin piller fra PurePharma / 30 dages kit. Det er skide smart!!! Man har en pose til hverdag i en måned. Det er simpelthen så nemt. I poserne er der Omega 3, D-vitamin og Magnesium. I kan få det samme 30 dages kit lige HER.

IMG_6110 IMG_6113 IMG_6116

   

3 kommentarer

  • Anonym

    Spis longo vital vitaminpiller… Så får du ikke forkælelsessår. Det hjælper seriøst for både mig og flere af mine venner.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hvor meget indeholder hver daglige dosis af de forskellige vitaminer? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lovin' life.