På forsiden..

Beyonces søster angriber Jay z!!!!

Årh hvor er jeg nysgerrig!!! Det er så træls at være så nysgerrig som jeg er nogen gange, haha. Kender i det??? Jeg vil sååååå gerne vide hvad fanden der er sket siden Solange (beyonces søster) angriber Jay Z på den måde! Vil gerne vide om han fortjener det, eller om hun bare er syg i hovedet, haha. Uanset hvad slår man ikke eller sparker andre mennesker.. I KNOW, men kender i ikke følelsen når det bare er det eneste man har lyst til!! Tænk hvis hun bare gjorde det man indimellem selv kun drømmer om at gøre. En ting er i hvert fald sikkert.. HUN ER VIRKELIG SUR!

I kan se videoen nedenfor!

hqdefault jayz13f-2-web

http://youtu.be/5UvPJIxHgFc

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På forsiden..