Oh!!! Låst mig selv ude..

Salat til morgenmad.

Vi havde ikke noget “rigtig” morgenmad herhjemme, så jeg lavede en salat. Eller det vil sige jeg tog noget af Mickys salat. Han lavede nemlig en stor salat igår, og så tilsatte jeg bare lidt kyllling strimler og lidt fetaost 5%. Det mættede dejligt, men lidt mærkeligt at spise til morgenmad, haha. Nu vil jeg tage noget træningstøj på og så tage hen og træne.

IMG_7165 IMG_7163

   

4 kommentarer

 • Christina

  Det ser nu ellers dejligt ud.. men rigtig nok lidt mærkeligt at spise til morgenmad, selvom mange sundhedsguruer sværer til salat og kød om morgenen – det er især godt inden træning 🙂
  Jeg elsker at følge med i dit liv Anne, men kunne godt tænke mig, at du lavede et indlæg med hvad du går og laver til daglig. Arbejder du, studerer du eller noget helt tredje? Ved du lever af din musik, men har du ellers andre job?
  Er bare nysgerrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Tusind tak for de søde ord!
   Mit arbejde er hovedsageligt min blog, som jeg bruger det meste af min tid på. Men jeg arbejder også sommetider for min moster, og så laver jeg jo tit interviews til blade og diverse tv programmer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Tusind tak for hurtigt svar 🙂
   Det er super hyggeligt at vide lidt om din hverdag, og følge med i dit liv. Bliv endelig ved med at lave bloggen her. Den er enormt inspirerede.. Især opskrifter og din træning er spændende 🙂
   God dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej anne!
  Bliver altid så inspireret af din blog lige meget om det er mad eller mode.
  Synes du er en super skøn pige;-)
  Hilsen line

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh!!! Låst mig selv ude..