Go'morgen juice!

Se hvad jeg har fået.. Med lidt hjælp!

Da jeg fandt en seddel i min postkasse om at der lå nogle pakker og ventede på mig, tænkte jeg lidt om jeg skulle hente min svigermors bil, fordi jeg lidt havde en ide om at der var ret meget. Men optimistisk som jeg jo er tænkte jeg DEN KLARE JEG SGU PÅ MIN CYKEL! Man kan hvad man vil… 😉

Men okay.. Selv pakke damen oppe på posthuset var lidt nervøs for hvordan jeg skulle have alle tre STORE pakker på en cykel. Jeg fik lidt hjælp på vej ud, men jeg måtte jo klare mig selv hjem på cyklen. Jeg står rigtig og prøver at finde en måde at få den tungeste pakke op på cyklen og bakser lidt med det og kan godt se at det IKKE kommer til at lykkes. En mand med en christiania cykel, og hans lille datter kommer forbi, og spørger om jeg skal have lidt hjælp med det. Der følte jeg seriøst min mor havde sendt en engel til mig!! Rigtig jyde agtig som jeg jo er, siger jeg først: Ej, det behøver du ikke altså ikke. Manden siger at hvis jeg ikke skal så langt så kan han altså sagtens. Og jeg kan jo godt se, at jeg ikke kommer til at klare det alene og nok bliver nød til at køre to gange, så jeg siger: Det må du faktisk gerne, jeg skal bare lige ned på “BIIIIIIP”. Manden siger at han alligevel skal den vej, så det er helt fint. Og jeg får hjælp hele vejen hjem med pakkerne.. ER DET IKKE BARE SØDT???? Søde mennesker findes rent faktisk, selvom jeg nogle gange kan være lidt i tvivl, i denne verden. Og nu sidder jeg her med fantastiske produkter fra Nutramino.

Se lige hvilke lækre ting jeg har fået!!! Nu er der fyldt godt op i køleskabet.
IMG_7325 IMG_7326 IMG_7327 IMG_7329

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Go'morgen juice!