Morgenmad!

Blev nød til det!

Jeg blev nød til at komme afsted til træning i dag, så jeg kunne få gang i de ben igen efter den hårde træning med Cecilie i søndags. Flere gange da jeg cyklede igår, var jeg ved at gå i krampe, haha. Dårlig form? Ja, det tror jeg vist nok 😉
Jeg besluttede mig for at tage hen og lave noget cardio i dag, da jeg skal styrketræne med Cecilie på fredag igen. Jeg startede stille og roligt ud på løbebåndet, med at gå med en stigning på 10 i 10 minutter, og derefter løb i 10 minutter. Jeg kunne ikke løbe så godt, da det stadig gjorde lidt ondt. Men jo mere mine ben blev varmet op, jo mere kunne de klare. Så det endte faktisk med at jeg løb med en hastighed på 10 kilometer i timen, og en stigning på 10 i 40 sekunder. Holde pause i 40 sekunder, og derefter løbe 10 kilometer i timen, med en stigning på 10 osv. Sådan forsat jeg de sidste 10 minutter. Det var virkelig rart at jeg til sidst kunne give den rigtig gas!

IMG_8884

   

4 kommentarer

 • Hvor sejt!
  Så kan man da ikke ligefrem kalde dig i dårlig form 😉
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Hej Anne.
  Jeg er fast og glad læser af din blog, men hver gang du bliver ‘nød’ til noget, får jeg lidt ondt i maven.
  Du kan lide nød eller være i nød. Men du bliver nødT til noget, med T til sidst.
  Tak for en god blog. Jeg blev nødt til at klage min nød 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Altså jeg kan simpelthen ikke stave.. Men tak for rettelsen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Anne,

  Hende Cecilie er hun personligtræner og kan man booke hende som “alm” person…? 😉
  Måske dumt spørgsmål, men synes ikke jeg har læst om det.. Hvis hun er, hvor meget koster hun så, og hvordan man kommer i kontakt med hende!?

  På forhånd tak.

  Mvh Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad!