Perfekt til træningen!

Det er egentlig meget forskelligt hvad jeg lytter til når jeg træner. Men en af de ting jeg elsker at høre, er musik man bliver glad af. Ikke kun til træningen, men også generalt. Og jeg bliver helt glad i låget af at høre Kato – dumt på dig part 2!!!!! Jeg begynder helt at smile når jeg høre den sang. Og sådan som jeg har det lige for tiden er det altså rart at kunne smile over noget musik. Jeg er lige begyndt at træne igen, og derfor virker det for mig at sætte den sang på inden jeg starter træningen, fordi den bare giver en lyst til at give den gas! Det handler om at finde noget musik som virker for en – og den sang virker for mig!
Du kan finde Kato – dumt på dig part 2 HERINDE.

2014-30_cover_851x315

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender følelsen!!