Out and about..

FANDT DEN!

Okay, som mange af jer ved så er jeg jo lidt af en hyggemus. Det vil sige at jeg til hver en tid fortrækker løse afslappende bukser og gerne en kæmpe trøje til. Og som flere af jer sikkert også har set så er det helt store lige nu at have Calvin Klein undertøj. Synes det er rigtig fint, men er ikke helt med på beatet og rigtig langsom hvad sådan nogle ting angår. Jeg synes nok det er rigtig flot om et år.. Typisk mig. Anyways! Hvad jeg ikke håber jeg først får om et år er Calvin Kleins lækre trøje som i kan se nedenfor. Er så vild med den!!! Har kigget på den flere forskellige steder på instagram, men har aldrig kunne finde et sted man kunne købe den. MEN SÅ FANDT JEG ET LINK! Trøjen kan jo bruges til ren hygge, men også til et par stramme jeans og stiletter. Og så er det altså en win win! Jeg var klar til at klikke på min størrelse men så var den udsolgt. ARRRRG.. Øv!

I kan finde tøjet HERINDE.

P00111779--STANDARD lottiemoss1 lottiemoss3

   

2 kommentarer

  • Den er rigtig flot. Så den den vidst også på Nelly eller Asos 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

    Anne! Tjek evt. Thefashion.com- virkelig ny ynglings & må være der, alt er der 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out and about..