Fint besøg..

Jeg fik rigtig fint besøg da vi en aften var ude og spise i Italien. Pludselig får jeg øje på en kat. Og når jeg ser et dyr lige meget hvilket et det er, så er jeg sådan her “SEEEEE”. Som et lille barn, haha.
Men jeg kaldte den ikke hen, da vi jo sad og spiste og jeg ikke vidste om folk ville synes det var lige ulækkert når vi sad og spiste. Det var trods alt en vild kat. Men så begynder den selv at komme hen til mig, og da der var rigtig koldt oppe i bjergene så havde vi fået nogle tæpper om os. Så katten den ligger sig lige så stille til ro på tæppet ved mine ben. Det var jo så sødt. Så det gjorde næsten ondt i mit hjerte da vi en time efter skulle gå og tjenerne skulle have tæppet igen. Men heldigvis sagde de at katten var en der “boede” der, og kendte til menneskerne der arbejdede der. Den levede udenfor, men den havde det rigtig godt. Så det var dejligt at vide!

IMG_0265

   

2 kommentarer

 • Mette

  Åhh hvor dejligt. En dyreelsker. Endda en der tør stå ved det, selvom man risikerer at få ørerne tudet fulde om alle de sygdomme, bakterier og parasitter, dyr kan slæbe rundt på. Derfor har man håndsæbe…
  Jeg bliver nok en tosset gammel kone engang. Sådan en, der tøffer rundt med rollator og kurven fyldt med korn og kattemad… hahaha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Skulle du komme til Rom, så gå en tur ned til Roman Cats. Det er et katteherberg drevet af frivillige under en af Roms mange ruiner. Der er altid en kat, der gerne vil kløes lidt bag ørerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVE THEM!