Hvad der er dit er mit<3

Gode minder!

Årh, kan i huske Laguna Beach og The Hills? Jeg elskede når det kom på mtv. Jeg sad klistret op af skærmen for at følge med. Så meget drama!! I LOVE IT 😉 Og kan i huske da Lauren Conrad slog op med Jason? Jeg kan stadig græde over det hvis jeg ser den episode. Men han var vist også lidt af et røvhul! Heldigvis kan man stadig se det på nettet, så hvis i keder jer en søndag så ved i hvad i skal se.

Jeg fandt nogle quotes fra The Hills og lidt Laguna. Gode minder!

Just-Dont-Date-Jason-Wahler-Like-Just-Dont Know-How-Make-Memorable-Exit tumblr_lp9yhyuhqx1r095e7o1_r2_500 tumblr_lk854rlWcf1qc0ts4o1_500_large large Even-Cute-Guys-Can-Nasty-When-re-Drunk About-Quality-Quantity-Friends tumblr_lskts1pLbM1r095e7o1_r1_500 tumblr_lsr3jx8DnD1r095e7o1_r1_500 tumblr_m4e8nbQADc1r50vbpo1_500 tumblr_m5d8w9hsRH1qfqzs8o1_500 tumblr_lx7h0lBEvJ1r095e7o1_r1_500

   

7 kommentarer

 • Tina

  Åh ja jeg husker det. Så det ikke dengang det blev sendt første gang, men har set alle afsnit af alle serierne: Laguna Beach, The Hills, The City og Audrina maaaaange gange. Har formået at bruge hele dage på at se det, det var der tid til inden jeg fik børn. Kan huske samtlige af de klip 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Kunne også bruge flere timer med veninderne bare på at se det! SKØNNE minder! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Kan huske det var det første vi snakkede om dagen efter det blev sendt. men hvor kan jeg se det på nettet nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Man kan se det gratis lige nu på tv3play.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uhh jeg elskede at se The Hills. Jeg har set den serie så mange gange, den er så god. Hehe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Haha ja gode minder!
  Kan huske jeg også elskede Newport harbour: the Real orange county efter The Hills var slut. Oh the drama. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvad der er dit er mit<3