Fint besøg..

Har jeg set sådan ud?

Var min første tanke da jeg så det øverste billed! Ja, sådan ser jeg ikke ud lige nu kan jeg afsløre, haha. Sagde lige til Micky “FUCK JEG ER GODT SKÅRET DER”, haha. Jeg trænede virkelig også meget på det tidspunkt. Jeg trænede hverdag og spiste forholdvis sundt. Ikke sådan helt vildt, men jeg tænkte selvfølgelig over hvad jeg puttede i munden.. Jeg starter imorgen!! 😉

IMG_2055-1 IMG_2078 IMG_2087

   

4 kommentarer

 • Tine

  Det samme er gået op for mig, -at jeg for et år siden, så noget anderledes ud, og selvom der skal en del træning til, behøves man slet ikke blive fantastisk med maden, for at få et virkelig godt resultat. Op på hesten med os! Tak for en dejlig blog i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes virkelig du ser for tynd ud der. Det er meget pænere med lidt sul på kroppen. Elsker du ikke The kardashians? De har da også nogle lækre former, gå efter det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Anne. Kunne du ikke være sød at følge op på den fedtfrysning du fik på et tidspunkt? Kunne rigtig godt tænke mig at høre om du svandt ind der hvor du ønskede dig det 😉 Var det ikke også noget med at du er blevet wrapforhandler? Syntes du det giver resultater? God søndag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianna

   Er også nysgerrig mht. fedtfrysning og resultater… eller manglende? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fint besøg..