Når kræft rammer igen.

Lille mig.

Jeg sidder og kigger gamle billeder igennem og fandt en masse fine billeder fra da jeg var en lille bitte pige. Og på sådan en regnvejrsdag er det altså hyggeligt at sidde og kigge på. Jeg elsker regnvejr. Jeg synes det er det hyggeligste! Jeg undskylder for den dårlige kvalitet på billederne. Det er billeder jeg har taget billeder af med min iphone.

IMG_6771
IMG_6765 IMG_6766 IMG_6769 IMG_6776 IMG_6792

   

2 kommentarer

  • Camilla

    Du er sød som lille , du ligner faktisk Olsen tvillingerne som små:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Hej Anne. Hvilken hjemmeside er de fine sorte støvler fra? De er VILDT fede. Håber du vil svare 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kræft rammer igen.