For lækkert!

We are here!

Så er vi i Portugal.. Vejret er alt for lækkert, så kan ikke vente med at komme på stranden i dag. Det er i dag vi skal lære at surfe, så er spændt på hvordan det er og om jeg kan finde ud af det. En af pigerne der er her (som kan finde ud af at surfe) havde et kæmpe blot øje, så jeg blev nødt til at spørge hvordan hun havde fået det. Det var så pga. et surfboard!!! “Spidsen” af hendes board havde ramt hende, da hun ville prøve at komme op på det. Jeg tænker bare lige….. Hun er god! Og hvis hun kan få et blåt øje, så er det også meget muligt jeg får et ELLER andet sker. Så rimelig godt vi har en rejseforsikring!!!

IMG_1167 IMG_1177 IMG_1195 IMG_1199

Udsigten fra vores værelse er helt fantastisk! En ting var da vi kom og opdagede den flotte udsigt, noget andet er når man vågner op til sådan en udsigt. Det er altså helt fantastisk. Jeg bliver nødt til at blive helt vildt rig, så jeg kan købe et stort hus med havudsigt!

IMG_1205

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

For lækkert!