Personlig træning!

Lækkert hår!!

Hvem der bare havde sådan et smukt hår! (jeg har hjerter i øjnene lige nu, ligesom den smiley) 😀 Min brors kæreste bruger økologisk kokos olie til hendes hår. Altså ligesom det du bruger til madlavning. Og hun elsker det! Jeg overvejer lidt om jeg skal købe det. Mit hår er ikke slidt slidt, men det er heller ikke sundt sundt. Det kunne helt sikkert godt klare en klipning, så det skal jeg snart have bestilt tid til.

4-7RT

   

14 kommentarer

 • Stine

  Hej Anne
  Jeg vil råde dig til at prøve et produkt som f.eks. Arokko olie, der er 100% ren økologisk arganolie. Det er MEGET bedre end Maroccanoil m.fl., der indeholder sindsygt meget silikone og andre ‘uheldige’ ingredienser. Jeg ved godt produkterne virker blødgørende og lækre, men det er ren silikone, der gør magien og olieinholdet er minimalt = olien kommer ikke til sin ret. Så blot et tip til et sundt produkt uden ærgerlige ting i, som desuden også kan anvendes på både hud og hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot hår, hun har!

  http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/ mode og livstil

  Tip til efterårsferien i det Vestjyske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Anne. Ved ikke om du har fået det at vide før, men du minder lidt om skuespillerinden Amber Heard. Hun er virkelig smuk – ligesom dig!
  God dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Anne
  Har du lavet noget om i forhold til bloggen via blog lovin? Når jeg læser dine indlæg, så er jeg tvunget til at trykke ind på bloggen for at læse det fulde indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Signe Jensen

  Hej Anne. Kan man ikke få at vide hvilken økologisk kokosolie hun bruger – og har hun en blog eller lign? ELSKER hendes lækre hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Pigen på billedet er ikke min brors kæreste, men bare et billed jeg har fundet. Hun bruger den fra Urtekram! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne T.

  Hvordan benytter hun kokosolien? Som hårvask, i tørt hår eller hvordan? 🙂

  Vh en navnesøster 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

   Jeg ved ikke hvordan Annes svigerinde bruger den, men jeg har i flere år brugt urtekrams kokosolie – jeg tager en lille klat, hellere tage lidt af gangen end pludselig have hår der ligner det ikke er blevet vasket i flere uger – been there done that;) jeg putter det i lange og især i spidserne, det nærer, samler håret og får det til at se super sundt ud 🙂 da olien jo er ‘hård’ varmer jeg klatten mellem hænderne, så er den lige til at tage i håret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne T.

   Tak for svar, Nadja. :-). Men vasker du det så ud igen – altså bruger det som en slags hårmaske – eller putter du det i tørt/vådt hår?

   Og jeg har hørt meget godt om Urtegrams kokosolie, også til madlavning, så er sikker på at økologisk er the way to go. Jeg benytter i forvejen mange af Urtekrams produkter, bl.a. deres shampoo som er fri for sodium lauret sulfater, hvilket der er i 99% af alle hårshampoo! og som intet godt gør for ens hår, andet end at det får shampooen til at skumme. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Anne. Jeg har prøvet at sende dig en mail ang extensions. Jeg ved ikke om du har set den?
  Mvh Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Anne du har en masse tøj jeg gerne vil købe. Er det sådan man kan mødes og handle inde i byen eller sådan? Skriv gerne til min mail på turkcecilie@hotmail.com

  Mvh Cecilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Personlig træning!