Verdens bedste sandwich!

Ariana Grande tag det hår ned!!!

Hun har altid hendes hår sat op i en stram hestehale eller hendes hår sat tilbage, så det er væk fra hendes ansigt og så resten hænger. Der har været så meget skriveri om hvorfor hun gør det. Hun gør selv nar af sig selv fordi hun godt ved at hun gør det! Okay, jeg må indrømme at jeg på en eller anden måde godt forstår hende.. Kender i ikke godt det at man har gået så lang tid med en bestemt frisure eller andet som gør at man bare IKKE synes man er pæn på andre måder. Altså man har vænnet sig i så lang tid til at gå sådan, at andet bare ikke er pænt.
De to frisure nedenfor er dem man primært ser hende med, men hvorfor?? Personligt synes jeg hun er så meget flottere med håret helt nede. Hun er gude smuk lige meget hvad, men jeg er mere til det andet.

1409149783_ariana-467 ariana-grande

Mange blade har skrevet om Ariana Grande bruger paryk fordi hendes hår indimellem er så enormt stort! Hun har selv udtalt at hun bruger extensions, fordi hendes hår blev ødelagt af at farve det rødt hele tiden til en filmrolle. Hun forklarer at hvis hendes hår er nede kan man se hvor ødelagt hendes eget hår er. Det giver ikke helt mening for mig, hvorfor man skulle kunne se det. For de billeder hvor hun har det hængende kan man da ikke se det er ødelagt. Anyways!! Hun er så smuk med det nede, og jeg synes rent faktisk også hun ser meget ældre ud når hun har håret nede. Hun er trods alt 21 år! Hvad synes i er pænest??

1415564561646_wps_4_Singer_Ariana_Grande_perf 1415583683933_wps_21_Ariana_Grande_nMTV_EMA_Aw rs_634x1024-140501103802-634.ariana-grande-hair.ls.5114

   

10 kommentarer

 • Maria

  Jeg synes personligt hun er pænere med opsat hår. Det ser fladt og kedeligt ud, når hun har det nede. Det er tydeligt at hendes hår er meget slidt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hun er 100 gange pænere med nede hår. Altså det får hende til at se ældre og mindere barbiedukket ud. Det syntes JEG er 100 gange smukkere til en ellers smuk kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Langt pænere og mindre tegnefilms agtig med håret nede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Nede!
  Bonusinfo: hun er veganer! 😉 hvilket gør hende endnu sejere! Yeah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har læst at hun har haft en ikke 100% skaldet plet, men mistet meget hår der hvor hestehalen dækker over, og det derfor er grunden til hun ikke tør have det anderledes. Selvfølgelig dækker extensions også over dette, men en pige har vel altid sine usikkerheder.

  Er endda også næsten 100 på det er sandt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Meget pænere med opsat hår synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nogle af grundene til, at hun meget ofte har håret sat op er både på grund af hendes slidte hår(grundet ekstrem hårfarvning), der er erstattet med en masse extensions, men også på grund af en(eller flere) større skallede pletter i hovedbunden. 🙂
  Kan nu godt forstå hun vælger at sætte hået op på grund af dette. Selvom hun har en masse dygtige stylister, der rent faktisk kan finde ud af at skjule hendes pletter når håret er nede, tager man vel altid alligevel lidt forbehold som pige.
  Synes både hun er smuk med håret oppe og nede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Tror at hendes frisure med opsat hår lidt er blevet hendes ‘varemærke’ og det ser også super cool ud til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yrsa

  Når du selv er et ansigt i medierne, Anne, kunne du måske også tænke lidt længere end “bare” udseende. Det er da branding på højeste niveau, det som hun har formålet at bruge sin høje hestehale til. I det 21. århundrede vil hun være den første, som man forbinder med denne, hvorimod hun ellers “bare” ville være endnu en popsanger, og ikke formået at skille sig ud fra mængden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker hende lige meget hvad hun er smuk med alt hår der findes

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste sandwich!