Malaga! Så er vi her.

Hvad er MIT arbejde egentlig?

Jeg får utroooooooolig mange beskeder fra nogle af jer derude, som spørger mig om hvad jeg arbejder med, og hvad jeg egentlig laver til dagligt. Det skal lige siges til jer der stadig ikke har forstået det at blogging er et arbejde. Et utroligt dejligt arbejde! Jeg har ventet lang tid på den dag hvor jeg kunne leve af det fordi jeg bare ikke har tålmodighed. Typisk mig… Absolut ikke tålmodighed til noget. Så da jeg startede ved bloggers delight, droppede jeg det hurtigt igen, og startede helt selv. Så startede jeg op ved et nyt selvskab, men droppede det igen, og så skiftede jeg til bloggers delight, og her er jeg nu. Og jeg kan endelig sige JUBIIII jeg kan leve af at blogge!!! Jeg arbejder/har arbejdet inde i Day Birger Et Mikkelsen, hvor min moster er chef inde. (Grunden til jeg skriver “har arbejdet”, er fordi jeg slet ikke er derinde lige pt) Jeg er så heldig at Jytte som jo er en af mine bedste veninder, også arbejder derinde, plus jeg har fået tre rigtig gode veninder derinde fra. Det er sjældent jeg møder nogle jeg bare klinger med fra start og det gør jeg bare med disse tre piger, så det er så dejligt. Det er dog meget sjældent at jeg er inde i butikken, da jeg også har bloggen, møder, mails, sang og interviews. Og nu kommer der til at ske SÅ mange lækre ting med musikken meget snart, så det bruger jeg meget tid på lige i øjeblikket. Det er blandt andet det jeg skal arbejde med her i Spanien, plus bloggen selvfølgelig. Lad mig sige det sådan… Jeg keder mig bestemt ikke. Jeg laver noget af det jeg elsker allermest lige nu, og så kan jeg tilmed også leve af det. Det er jo en drøm!

Nu vil jeg vende tilbage til den spanske sol og min kæreste. 

IMG_2382

   

4 kommentarer

 • Maja

  Hej Anne.

  Får man en fast løn i måneden som blogger? Er det forskelligt hvad bloggere tjener, og kan man godt leve af det?:)

  Hilsen Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej man får ikke fast løn. Det er meget forskelligt hvad bloggere får. For at gøre det simpelt for dig, så får man løn alt efter mange læsere man har. Hvis du har mange besøgende, så kan man leve af det 🙂
   Knus Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øhh. Har du ikke glemt noget? Du har da i et stykke tid stået som receptionist nede i fitness world for ikke så lang tid siden? Er du ikke der mere? Og kan du ikke fortælle lidt mere om din uddannelse og fremtidsplaner? Vil du leve af at blogge resten dit liv? Lige pt. Er det jo meget trendigt og populært, men det stopper jo også på et tidspunkt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg har ikke været i fitness world i halvandet år, så der arbejder jeg ikke mere nej 🙂 Jeg har en HG Udannelse, som jeg ikke bruger til noget da min drøm er at forsætte med at kunne blogge og begynde at synge igen. Jeg ved ikke hvordan du ved at det stopper på et tidspunkt?? Personligt tror jeg kun det går en vej og det er fremad.. Jeg tror det er kommet for at blive! Jeg har flere forskellige drømme. Jeg vil også meget gerne starte en forretning (som jeg ikke kan sige hvad er) Og hvis alle mine drømme skulle slå fejl, så vil jeg gerne være sygeplejerske og arbejde med kræftramte børn.
   Jeg er heldigvis kun 23.. Jeg tager en dag af gangen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malaga! Så er vi her.