Den perfekte julegave!

DRØMME solbriller!!

Årh, jeg glæder mig som et lille bitte barn til at modtage mine nye solbriller. I forstår ikke hvor længe jeg har kigget på dem. Har været så i tvivl om jeg skulle købe dem, fordi jeg også havde set mig lidt lune på et andet par. Men nu fandt jeg altså mit kort frem og købte dem. Jeg kan slet ikke vente med at have dem på! Jeg vil stå klar ved min dørtelefon fra imorgen, så jeg kan være hjemme når de kommer!!! Desperat??… OH YES!
triple-optic-oversized-sunglasses-black-celine-audrey-knockoffsSolbrillerne er fra Celine og modellen hedder Audrey. Jeg overvejede også om jeg i stedet skulle købe dem i den farve nedenfor, men det blev altså til de sorte. Et par sorte solbriller funker altid!

Celine audrey large sunglasses

De er vildt fede i den farve ^^.. Men er 100% sikker på at jeg valgte den rigtige farve. Kom til mama! Jeg fandt to billeder af to forskellige piger der har solbrillerne på. Når jeg ser på de billeder glæder jeg mig bare endnu mere til de kommer! Nok fordi de bærer dem så flot.

vfno12
6672645031_76e6f51e13_o

   

3 kommentarer

 • Patricia Lomholt

  Hvilket website købte du dem over ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Lomholt

  Hvilket website købte du dem på ?
  🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Anne. Har du mulighed for at finde linket på hjemmesiden, hvor du købte dem? 🙂
  På forhånd, tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte julegave!