Film i MÅ se!

Favorit hårprodukter.

For noget tid siden var jeg henne ved Lala Lounge og få ordnet hår inden jeg skulle til Ema Pre party. Jeg elsker at være derhenne og det er jo nærmest mit andet hjem. Det er nemlig også der jeg får ordnet mine vipper. Plus det ligger to veje væk fra hvor jeg bor, så jeg klager ikke! Jeg manglede på det tidspunkt nogle produkter til når jeg var færdig i badet, så jeg fik nogle produkter med hjem. Jeg har været så glad for de produkter! Jeg fik en hårspray, en olie som jeg bruger til min spidser når mit hår er tørt, noget spray til vådt hår som gør det blødt, og den lille lyserøde gør at ens hår kommer til at skinne. Og her mener jeg bogstaveligt talt SKINNER.. Det ligner nemlig bitte små stykker sølv der er i. Det er så lækkert når det kommer i håret! Min yndlings er dog den brune i kan se, som er fra et mærke der hedder Bamboo Smooth. Den er så super lækker at putte i håret når det stadig er halv vådt. Det gør det silke blødt. Jeg vil klart anbefale i smutter forbi Lala Lounge og spørger efter Susanne Holm så hun kan svare på hvilke produkter der er gode til lige præcis dit hår. Hun vil hjælpe jer og guide jer!

IMG_2987
IMG_2220

   

2 kommentarer

 • Amalie

  Hej Anne,
  Hvad synes du om olien, overvejer selv at købe den?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Anne,
  Hvad synes du om olien, overvejer selv at købe den?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film i MÅ se!