Ny kortfilm med Beyonce.

Min fredag aften med røde negle.

Min fredag aften består af julefilm, pepsi max og rugbrødsmadder.. Den perfekte aften! 😉 Og så har jeg tilmed fået lavet jule negle ved Sofie takecare. Mine negle er endelig ved at vokse sig lange, så de bliver pænere for hverdag der går. Der er intet flottere og mere feminint end lange negle. Og da især ikke lange røde negle. Så nu er jeg rigtig klar til julen. Har slet ikke fået pyntet op herhjemme udover et kalenderlys. Så røde negle gør det lige lidt mere julet.

Imorgen kommer min dejlige lillebror og hans kæreste til København. Vi skal til vores storbros 30 års fødselsdag, som bliver holdt inde i byen. Jeg glæder mig altid til at se min lillebror, for så ved jeg at han er i trygge hænder. Så kan jeg passe på ham, og give ham mad. Haha, jeg ved ikke om det er en typisk storsøster ting? Drengen/manden er altså 21 år!

Fotografi den 12-12-14 kl. 21.25 #5 Fotografi den 12-12-14 kl. 21.26 #3 Fotografi den 12-12-14 kl. 21.26

   

1 kommentar

  • Manna

    Sorry, må lige lege korrektur, fordi det er en tilbagevendende fejl. ‘Hver dag’ i to ord… ikke ‘hverdag’ i ét. Det er noget andet – som i ‘hverdag og weekend’. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kortfilm med Beyonce.