20% rabat på cafe bryggen!

Nu fryser jeg ikke mere!

Jubiii!!! Jeg er en meget glad pige… Jeg har endelig fået købt mig den perfekte vinterjakke.  I forstår ikke hvor længe jeg har kigget efter sådan en. Mine krav var at den skulle være lang, gå op i halsen så jeg ikke behøver halstørklæde (er virkelig ikke så god med halstørklæde) og så skulle det være en dunjakke. Faktisk behøvede den ikke nødvendigvis at være pæn. Forstå mig ret. Det skulle mere være en jakke jeg kunne tage på når jeg havde søndags tømmermænd, en jeg kunne holde varmen i og en som jeg kunne have det afslappet i og som gerne måtte blive beskidt. MEN så fandt jeg sørme en jakke som havde det hele!!! Den er både super lækker, varm og så har den alt det jeg manglede!

Jakken er fra Day Birger Et Mikkelsen.

IMG_2993

Prøv lige se hvor dejlig den er. Det er så skønt at jeg kun behøver at have en t-shirt på indenunder uden at fryse. Jeg synes også den er enorm sej i farven. Det er nemlig ligesom om den er lidt mat sort. Det kan jeg vild godt lide. Den er købt i Day Birger Et Mikkelsen i Pilestrædet KBH.

IMG_2975 IMG_2977

   

8 kommentarer

 • Hvor meget har du givet for den? Den er super fed og jeg er selv på jagt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Uha, den koster omkring 3000 kr. Så den ligger i den dyre ende, men jeg vil sige at den er alle pengene værd, og det er jo en du kan have på år efter år efter år. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svaret Anne! Og ja som du siger er det i den dyre ende – men min erfaring er også at billige vinterjakke ikke holder en varm 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  SÅ fin!! Hvilken str har du købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Fynbo

  Hej Anne 🙂
  Du skulle ikke tilfældigvis have lyst til at sælge denne jakke?
  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Bencke

  Hej Anne –
  Skulle du mon være interesseret i at sælge denne jakke? Send mig en mail hvis det er tilfældet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hej Frederikke, jeg sælger denne jakke i str. 34. Kontakt mig evt på 52170608.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

20% rabat på cafe bryggen!