VINDER AF SONY XPERIA Z3 COMPACT!

SKAL??? SKAL IKKE???

Årh, jeg har virkelig længe gerne ville have den tatovering som i kan se på billedet nedenfor. Jeg synes den er så flot. Og så skal den naturligvis sidde det samme sted, som den gør på billedet med pigen. Virkelig også et lækkert sted at have en tattoo, når man til sommer skal have bikini på. Men hvad synes i?? Skal jeg gøre det, eller skal jeg lade være?? Det vil blive min sjette tattoo hvis jeg får den lavet.

10598775_515361241927827_1557512052_n

   

21 kommentarer

 • Nikoline

  SKAL:D. Den er rigtig flot. Og tror bestemt ikke du vil fortryde den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Anne, don’t do it! Der er så mange der har den tatovering, tror virkelig du vil fortryde det, selvom den er pæn.. det er bare for uoriginalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonathan S. Olsen

  Hej Anne,

  Når det er en tatovering, som du brænder sådan for, så skal du uden tvivl have den lavet. Nu ved jeg ikke, hvor lang tid, som du har overvejet det, men hvis det er en måned +, så vil jeg gøre det. Den sidder ikke et sted, som vil kunne ses, bortset fra sommeren selvfølgelig.
  Go for it! Den vil klæde dig!
  – Jonathan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonathan S. Olsen

  Hej Anne,

  Jeg synes bestemt, at du skal gøre det. Hvis du har tænkt meget på den i over en måned, så vil jeg gøre det. Den sidder ikke et sted, hvor man kan se den i hverdagen – bortset fra sommeren selvfølgelig. Jeg synes bestemt, at du bør gøre det. Du vil fortryde det, hvis du ikke gør det, da det lyder som om, at du har tænkt længe over det. Go for it!
  – Jonathan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Jeg synes du skal, jeg har lige fået lavet envdrømmefanger som fylder hele låret, og de er simpelthen de smukkeste. 🙂

  https://www.facebook.com/CrazyCrewTattoo/photos/pb.416234361751116.-2207520000.1417542147./794258550615360/?type=3&theater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  SKAL!! Den er SÅ flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Jensen

  Don’t! Synes den er aaalt for mainstream.. alle piger har den jo nærmest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  neeeeeeeeeejjjjjj!!!!! du gider da ikke have sådan en tatovering når du er 60 år gammel!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det skal du den er bare så fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Don’t!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Find på en tatto som er unik og som du er den eneste som har. En drømmefangere, fugle og fjer har tusind mennesker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SKAL! Ej hvor er den bare flot og jeg synes den er “lige dig” 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hvorfor have noget andre har? Find selv på noget – noget der betyder noget for dig – noget du gider ser på resten af dit liv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Synes den er lige så kikset, som den der fake selvsiddende strømpe på bagbenet….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ved godt, at du skriver, at du har ville have den længe. Men når du har brug for at spørge os, så vil du det simpelthent bare ikke nok. Så jeg ville anbefale dig at lade være, eller i hvert fald bare tænke noget længere tid over det. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Kan du skrive hvor du ellers har tatoveringer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den er såå grim og hold op et kikset sted at have en tatoo… lad være !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vanessa clausen

  Jeg syntes godt om tegningen jeg ville bare ikke have den on the hip eller så stor! :O ville nok have den noget mindre og placere den på siden af mig ved mine ribbin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linea

  SKAL SKAL SKAL!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura flygenring

  Anne – selvfølgelig skal du det!
  Og med hensyn til dine overvejelser synes jeg at du skal læse Michelle Hviid’s bog. “Skru op for livet” den tror jeg virkelig at du kunne få gavn af, pøj pøj med det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • siri

  synes ikke det er flot…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF SONY XPERIA Z3 COMPACT!