Næste skridt - skifte adresse!

Stor og stærk!

Arrrh, måske ikke stor. Men vil gerne være stærk igen. Der er sgu ikke mange muskler på den her krop mere! Så igår var jeg til Bikram yoga i 40 graders varme i halvanden time. Shit det var svært at få vejret derinde! Men det var overdrevet godt, og skal allerede derhen igen imorgen.
I dag var jeg i fitness og træne. Det blev til en time på løbebåndet og noget styrketræning. Da jeg kom hjem kunne jeg ikke lade være med at lave lidt mere træning. Så det blev til syv minutters træning med den app der hedder “seven”. Jeg har skrevet et indlæg om den HER. Virkelig god og effektiv træning!!

collagesds

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste skridt - skifte adresse!