ALLE JER <3

Slap HELT af..

Jeg har i nat sovet hjemme ved min storebror.. Jeg er sådan en bangebuks, at jeg bliver nødt til at sove med andre eller ved nogen. Jytte er i Jylland, så kunne simpelthen ikke overskue at sove alene. PLUS jeg lige har set filmen “annabelle”, så skulle SLET ikke sove alene.. Jeg er ikke så bange for det der med at der pludselig kan stå en og overfalde mig. Men det er mere sådan noget med ånder. Kan slet ikke have det! Selvom sandsyneligheden for at der står en og vil overfalde mig er større end at der kommer en ånd og tager mig, haha. Jeg er helt mærkelig med sådan noget. Please ikke tænk at jeg er syg i hovedet efter jeg har skrevet det her, haha. Kan da ikke være den eneste der har det sådan??

I dag har jeg total hygge tøj på.. Stor oversize skjorte (som i ved jeg elsker) Bamsestøvler som simpelthen er så rare at have på, og kæmpe solbriller.

IMG_5825 IMG_5829 IMG_5841

   

8 kommentarer

 • Kristina

  Haha, nej du er langt fra den eneste som har det sådan. Jeg hader også at sove alene, sover forfærdeligt og vågner konstant. Hvor køber du oversize skjorterne henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Jeg har det på PRÆCIS samme måde….er total spooked over det med ånder. Af samme årsag ser jeg aldrig gyserfilm mere, selvom jeg altid har været vild med genren. Hvis min kæreste ikke er hjemme, får jeg overhovedet ikke sovet – og jeg er altså 35 år og har to børn. Det er slet ikke logisk – men det er også det, der er så uhyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Knudsen

  Hvor har du købt lige præcis denne skjorte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre solbriller, hvor er de fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE JER <3