We need to know which hand to shake!

Skal jeg få navlepiercing?

Når jeg indimellem tager billeder af mig selv, hvor min mave kan ses så er der flere af jer der spørger mig om jeg har haft navlepiercing. Og der er svaret JA, det har jeg! Og flere af mine veninder ved godt at jeg i lang tid har overvejet at få lavet et nyt hul, da det efterhånden er ved at være vokset sammen. Altså jeg synes jo det er rigtig pænt! (tydeligvis når jeg overvejer at få lavet et nyt hul) haha 😉
MEN stort set alle mine piger siger NEEEEEEEJ, dont do it Anne. Men hvorfor egentlig ikke? Jeg synes virkelig virkelig det er pænt. Altså til visse mennesker naturligvis. Og uden at lyde alt for selvfed (det ved jeg jo efterhånden, at man ikke må være i dk) 😉 Så tror jeg faktisk det ville være ok til mig. Men hvad synes alle jer? JA ELLER NEJ? Please ikke være ligesom mine veninder, haha.
Udover navlepiercing, overvejer jeg også at få lavet nogle flere huller i ørerne. Så jeg i alt har tre huller i det ene øre og så to i det andet øre. Jeg synes det er ret fint hvis man kan finde ud af at style det flot. Og det er der faktisk flere af mine veninder som kan, så jeg kan jo altid få lidt hjælp af dem hvis det kniber. Jeg er rigtig rebel agtig lige nu.. Arrh okay, måske ikke rebel. Men kan mærke der skal ske et eller andet nu.

IMG_4013 IMG_5580 IMG_6573

   

44 kommentarer

 • ...

  Don’t

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  jeg tror faktisk at det ville klæde dig rigtig godt, så jeg synes JA ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er vildt glad for min selvom det er blevet lidt “out of trend”, for jeg synes det giver et ekstra pift til bikinien og undertøjet! Så jeg synes sagtens du kan gøre det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er stadig vildt glad for min, selvom det er blevet lidt “out of trend”. Jeg synes det giver et ekstra pift til bikinien og undertøjet, så jeg synes sagtens du kan få en igen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iben

  Jeg synes du skal! Det kunne være super flot! Har selv haft min i snart 5 år og har aldrig fortrudt det! Doooo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  DO IT!! Det er så skide flot, elsker navlepiercinger, og det vil helt sikkert klæde din pæne mave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  NEJ! Navlepiercing er forbeholdt teenagepiger! stop det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Nej! Det er så tacky!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Do it! Du kan jo altid bare tage den ud igen, så kan ikke se det store sat i det, når du i forvejen har et “hul/ar” ved navlen.
  Piercinger er super hot lige nu, lidt Kylie Jenner hehhe.. Er selv med på bølgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvem har bestemt at navlepiercing er forbeholdt teenagepiger? Jeg har selv en og er nu 25 snart 26 år og jeg er stadig rigtig glad for den. Fik den lavet da jeg var 15-16 år og har ikke så meget som overvejet at tage den ud.
  Man skal da være ligeglad med hvad andre mener og hvad der lige er trenden lige nu – gør hvad du selv synes er flot. 🙂
  Jeg har i øvrigt også tre huller i hvert af mine ører plus en tragus i det ene øre og en rook i det andet. Så der siger jeg også go for it 😉 Du kan lave så fed styling og fortryder du er det nemt at tage dem ud igen, det er jo ikke som at få dem i ansigtet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Do it!!! Vidste faktisk slet ikke at det åbenbart er blevet lidt umoderne hahahah. Men jeg er i hvert fald stadig super glad for min – især her til sommer. Synes du skal gøre det. Du har en pæn flad mave, så tror så afgjort godt du kan bære det. Og som Ida også skriver, så er det altså et rimeligt lækkert pift til bikinien/undertøjet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg synes, du skal gøre det, hvis du virkelig har lyst. Jeg er 27 år og har haft min i 11 år nu. Jeg har sommetider overvejet, om jeg skulle tage den ud, men jeg er bange for at fortryde. Jeg synes, det er meget fint. Og nu er det jo heller ikke længere noget, alle bare har, så det gør den endda lidt mere speciel 😉 DO IT! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Don’t! Jeg synes, at det er for pop agtigt, og minder mig om dengang jeg gik i 7 klasse, hvor alle de 14 årige skulle have det. Så jeg må skuffe dig og være enig med dine veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kæmpe ja til huller i ørerne. Til gengæld kæmpe nej til navlepiercing! Det var noget man fik lavet da man var 16 år og lidt rebelsk, men da ikke nu når man er en smuk kvinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Selvfølgelig skal du da gøre det hvis du synes det er pænt!
  Jeg har haft min siden jeg var 13 (er 25 nu) – de fleste af mine veninder har for længst taget deres ud.
  Jeg er glad for min, og har en meget enkelt piercing i med en sten for neden.
  Jeg synes ikke voksne kvinder skal gå med vilde piercinger i navlen med sommerfugle der dingler på maven osv, men det er da et smykke ligesom alt andet – og så længe man holder det enkelt synes jeg sagtens man kan have det når man ikke længere er teenager.
  Jeg er ihvertfald ligeglad med hvad andre synes, min bliver i! Og jeg synes den er smuk 🙂
  Skid da hul i hvad veninderne siger, det er ikke deres navle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Lad mig sige det sådan her… så synes jeg i hvert fald også du skal have en tatovering på lænden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hahaha! Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv :joy: Jeg kom ind for at skrive, at jeg synes det var forbeholdt “rebelske teenagere” som skal føle sig lidt seje, men den tanke er jeg åbenbar ikke ene om :sweat_smile:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  En navlepiercing er forbeholdt “white trash”, jeg synes virkelig ikke det er pænt. Ligegyldig hvor flot og trænet ens mave er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Gør, hvad du har lyst til og lad være med at lytte til alle andre!

  Go for it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  do it, det vil være så fint til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Do it, det ville være så fint til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Do it :raising_hand:

  Jeg er meget uenig i, at navlepiercinger KUN er for teenagepiger. Jeg har haft min i 20 år nu (er i starten af 30’erne), og elsker den stadig.
  Jeg går jo ikke og viser maven frem udover når jeg er i bikini – så det er vel min egen sag om jeg vil have en navlepiercing – selvom andre læsere åbenbart synes at jeg er tudsegammel :stuck_out_tongue_cloey:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Nej det vil du fortryde når du bliver gravid… Din navle kan blive rigtig grim og du kan få strækmærker i huden mellem piercing og navle… Men jo det er flot til nogle altså også dig… Bare min mening…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Min navle er blevet så grim efter graviditet, men du har jo allerede haft hullet. Så gør det hvis du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Do it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Do it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg synes helt klart du skal gøre det, hvis det er dét du føler for! Vær ligeglad med hvad dine veninder, (i dette tilfælde, haha), tænker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Neeeejj! Det er noget som unge piger på 16 gør! Ikke en voksen kvinde som dig! Det virker meget uprofessionelt.. farv dit hår i en vild farve i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Neeeeej!!!!!!! Det er til piger på 15-17 år ca..men altså hvis du har lyst skal du da gøre det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Uanset om noget er på mode eller ej, så synes jeg at man skal gøre det, der gør én selv glad. Hvis du synes at du har lyst til at få piercingen, og du synes at det er pænt til dig, så gør det bare. Hvorfor skulle andre bestemme, hvad du skal/ikke skal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det er sjovt at flere af jer skriver at navlepiercinger da ikke kun er for teenagere…I har alle sammen fået lavet jeres piercinger da I var teenagere. Jeg kender kun min mor som fik lavet sin da hun var 48 År…og hun har i hver fald ikke en mave som Kylie Jenner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T

  Jeg synes helt klart du skal! Det er et flot smykke, og det vil klæde din mave, synes det gør noget ekstra til strandlooket i hvert fald 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Nej det er teenage agtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  GØR HVAD DU SELV HAR LYST TIL, ALTSÅ!

  (hvis du fortryder og tager den ud, så er der jo det samme ar, som du har nu…. såååe)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sisse

  DON’T! Det er SÅ teenaage pige agtigt og ikke pænt… Sorry!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  jeg synes det er SÅ last year (+ en masse år)

  jeg synes ikke det er pænt længere, og er med på at det også er vildt tacky..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hvis du synes det er fedt, så gør det da. fuck hvad alle andre mener (som f.eks mig der egentlig ikke synes det er så fedt)
  Det er din krop, dit liv, du bestemmer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nej, bare nej..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  En ville være en smule kedeligt og lidt som alle andre, jeg har valgt at ha to i, en foroven og en forneden, med små smykker i. Jeg får altid en masse god respons på dem og er selv super glade for dem og at de ikke ligner alle andres

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes du er for gammel til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du skal gøre det hbis du føler for det 🙂 Jeg blev piercet i navlen for 5 år siden, som 18-årig og har ikke fortrudt det. Worst case kan du jo altid tage den ud igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Gør det!!
  Jeg er en tynd pige med tonede mavemuskler og har haft navle piercing siden jeg var 15 er snart 20. Jeg er simpelthen så glad for min fordi jeg synes den passer til mig.
  derudover så skal du jo gøre hvad du har lyst til, og ikke hvad din omgangskreds siger. 🙂 trods der nogle som stadig synes piercing ikke er for voksne, så kommet det jo helt an på om det klæder en. Hvilket jeg tror det ville gøre til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Do it! Har selv navlepiercing og er vanvittig glad for den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael schougaard

  Tor nu det kunne se godt ud med en navlepiercing

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We need to know which hand to shake!