Kongelige teater - smukkeste sted!

The Color Run + konkurrence!

Ejjjjjjj! Kan i huske jeg sidste år skrev om color run løbet, og jeg SÅ gerne ville prøve det? Jeg kom desværre aldrig til det, men det skal jeg i år!!! Jeg glæder mig sindssygt meget. Jeg synes det ser så meget federe ud end alle andre løb som foregår. Her er det meningen at man skal have det sjovt, og få en kæmpe oplevelse ud af det. Jeg har fået det fedeste tøj og sko til løbet, som jeg skal løbe i. Vi er et helt team fra bloggers delight, som tager ud og løber sammen og bare får verdens sjoveste dag..

Color Run kommer til at foregå både i København, Odense, Århus, Slagelse, Herning, Ålborg og Koldning. Så der er ingen undskyldning! Det er bare med at melde sig til! I kan læse meget mere om color run HERINDEDet er også derinde i kan købe jeres billetter, hvis i bliver fristet til det.

The Color Run

Efter hver kilomet, løber man igennem en farvepost, hvor der er musik, fest og en ny farve der bliver skudt ud over dig. Man skal i alt løbe 5 kilometer, men det handler bare om at have det sjovt og få en dejlig oplevelse. Når man har løber færdigt, ender man i en kæmpe ‘Finish Line Festival’, hvor der vil være DJ’s, fest ved en kæmpe stor scene! KOOOOOM!

The Color Run har tradition for at have en velgørenhedspartner, og i år kan gæsterne støtte Muskelsvindfonden  der sammen med Tuborg står bag Grøn Koncert. Udover det modtager Muskelsvindfonden al indsamlet pant på The Color Run pladserne. Alle indsamlede midler bliver brugt til at oprette en ny “Opturspulje”, hvor projekter, der er med til at skabe mangfoldighed og glæde, kan søge økonomisk støtte. Jeg synes det er så dejligt at vide at vi sammen til sådan en kæmpe fest samtidig kan hjælpe andre! Det er fantastisk.

426387_485926438132452_1303547036_n

KONKURRENCE!!!! I samarbejde med Color Run har i lige nu muligheden for at vinde to gratis billetter til løbet! Du skal sådan set bare kunne stille op til løbet i Valby d. 10 maj.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrence er at dele dette indlæg på din facebook profil OG skrive dit fulde navn i en kommentar under dette indlæg. For at dele indlægget på din facebook, skal du blot kopier linket og sætte det ind på din facebook profil.

HVIS du er en af de første 100 der køber billet, får du 50 kr. i rabat, ved brug af koden TBDCOLOR. Rabatkoden gælder kun i København.

tumblr_m9bzmqXm5P1qc0ntwo9_1280

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med The Color Run.

   

23 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kongelige teater - smukkeste sted!