Te som er godt for dig.

Mhmm!!!

Og når jeg skriver Mhmmmm, så er det selvfølgelig pga TUC kiks!!! Jeg kan huske dem helt tilbage fra da jeg var en lille pige. Det var altid sådan at enten skal man forbedrede sig på at når man først tager en i munden, så vil man spise hele pakken. ELLER så bliver man nødt til at lade helt være med at spise en. Jeg kunne bare ikke stoppe, når jeg først havde spist en. Har i prøvet det?
Tuc kiks har lavet den vildeste konkurrence. I hvert fald hvis i spørger mig!!! Du kan nemlig vinde en intim koncert med Jessie J!!!! Det er jo overdrevet sejt!! Jeg elsker hende.. Hun er så sej. Og faktisk en af mine yndlings artister! Du kan deltage i konkurrencen HERINDE. Det eneste du faktisk skal gøre er at kigge på forsiden af din TUC kiks pakke hvor der er en lille hvid kolonne, med et 8 cifrede bogstaver. Og så er det altså noget med at krydse fingre!!!

Fotografi den 21-05-15 kl. 14.16 #3 Fotografi den 21-05-15 kl. 14.16 #5 Fotografi den 21-05-15 kl. 14.16
Sponsoreret indlæg.

   

2 kommentarer

  • Carox

    jeg ELSKER jessie j! Har faktisk hørt at hun kommer til DK denne sommer og spiller på en lille festival i jylland

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Hvor er dine guldøreringe fra, som du har på på billedet? Jeg vil også gerne vide, hvor din guldhalskæde, der er formet som en nedadvendt måne er fra? De er så fine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Te som er godt for dig.