En lille weekends glæde!

Lidt lækkert!

Da jeg kom hjem i sidste uge, havde Jytte ryddet op i lejligheden og dermed også soveværelset. Hun havde stillet alle mine fine ting på hylderne.. Det ser simpelthen så flot ud når det står sådan. Jeg glemmer indimellem hvor heldig og priviligeret jeg egentlig er over at jeg kan købe sådanne ting. Det nyeste medlem af det der står på hylden er den helt sorte Celine taske.. Jeg så den, og blev nødt til at eje den! Jeg er såååå glad for den. Den er så klassisk, elegant og samtidig utrolig sej på en eller anden måde. Mit næste køb, tror jeg bliver den samme taske bare i en mørkegrøn farve. Grøn er en af mine yndlings farver!

IMG_7503

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

   

2 kommentarer

  • Louise

    Spiller du ikke musik mere? Savner at se dig! Så dig altid i Italien på Campingplads marina DI. Du har verdens bedste stemme!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • josefine

    Hvor har du købt din Celiné taske henne? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille weekends glæde!