Når man prøver at trække tiden...

Træningen.

Træningen går super godt, og jeg er virkelig motiveret. Hvis ikke jeg lige magter at tage ned og træne, så laver jeg hjemme træning. Jeg laver forskellige ting, så jeg får min puls helt op og så laver jeg øvelserne fra min yndlings trænings video. Det er så sindssygt hårdt, at jeg er tæt på at give op hele tiden. Jeg kan virkelig anbefale alle at prøve den video som i kan se længere nede. Og så virkelig gøre det så godt i kan, og prøve at fuldføre hele videoen. Man har det fantastisk efterfølgende! Dagen efter er det knap så fantastisk, da hele kroppen bare gør ondt.

IMG_8293 IMG_8295

   

4 kommentarer

 • Kristine

  Prøv den app der hedder ‘træning’, stort set de samme øvelser, men du kan reducere tiden, 10, 20 eller 30 min. også selv vælge om det skal være hele kroppen, eller kun bestemt dele af kroppen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love u <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har netop gennemført træningen i videoen – shit den er god! Kan allerede mærke nu at den virker, og det kommer fra en som ellers altid har haft svært ved at kunne mærke effekten af balle/butt-øvelser! Tak tak tak for tippet! :smiley: :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Vil du ikke linke igen? Det forsvandt da du skiftede til blogly.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man prøver at trække tiden...