Tirsdags inspiration

Trænings dag.

Jeg kan ikke huske om jeg har skrevet det, men jeg har besluttet mig for at skære lidt ned for mit alkohol forbrug. De sidste par måneder har jeg drukket næsten hver dag. Den har selvfølgelig ikke fået fuld smadder hver gang, men det er i hvert fald blevet til et par glas med veninderne. Og nu hvor det er sommer er det endnu værre! Jeg har fået mange kommentar med på vejen om hvorfor jeg stopper nu hvor det er sommer. Men jeg har det lidt sådan, at man HELE tiden kan finde på undskyldinger om hvorfor det liiiiiige er okay den her gang. Jeg tager ikke en kold tyrker, men jeg skærer gevaldigt ned! Jeg har allerede sagt nej til rigtig mange ting, hvor alkohol har været involveret så jeg er faktisk stolt af mig selv. Også fordi jeg spiser rigtig sundt og mindre end jeg plejer nu.

Tidligere i dag var jeg nede og træne. Ved ikke om det er pga af varmen eller fordi jeg er i så dårlig kondi, at jeg svedte så meget. MEN jesus!!! Sveden drev ned af mig.

IMG_8247 IMG_8250

   

1 kommentar

 • Nanna

  Hej Anne 🙂
  Syntes din blog er meget spændene, og følger den hverdag.
  Men kan se at Mickey og din veninde Jytte er begyndt og lave musik sammen? Vil du ikke lave et oplæg omkring hvordan du har det med det, og så evt dit forhold til Mickey nu 🙂
  Hilsen Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tirsdags inspiration