Dagens outfit!

Sælger ud af mine ting.

Jeg sælger ud af nogle af mine ting. Der vil komme mere og mere i løbet af ugerne, men først dette. Jeg håber i kan lide nogle af tingene. Hvis i vil tjekke det ud så kan i gå herind: gadegaardsecondhand.tictail.com

Nedenfor kan i se nogle af de ting som jeg har til salg. Tasken har været et af mine kæreste eje, men det er på tide at sætte den fri. Jeg får desværre ikke brugt den så meget mere efter jeg har købt min Celine taske. Og det synes jeg er virkelig synd! Så håber at finde en søøøød ejer som vil være god ved den, og give den en masse kærlighed 😉

311117-6cf4ed8d2fcb451d9fdbbc66c8585771 311117-949ac158a4204e6d80af2e79647a0d0f

   

13 kommentarer

 • Natascha

  Hvad er til salg på det nederste billed?
  Hvad er priserne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kan ikke finde din side på tictail

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God ide at sælge ud, når man har aaallllt for mange lækkerier, som man Ikke får brugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Link virker ikke anne??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vipo

  Jeg vil gerne høre på Chanel tasken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Anne,

  Har jeg muligheden for at se taske nr 1? Jeg har ledt efter den i så lang tid pga den er udgået.

  Venlig hilsen
  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Heidi.
   Nej desværre. Ingen mulighed for at se den. Der er mange billeder af den inde på min tictail side 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Clausen

  Hej Anne har sendt dig en mail det er ret vigtigt.. Det er ang et køb på din secondhand side

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anne 🙂
  Jeg har skrevet på dit gamle indlæg der vedrører jakken. Vil egentlig bare høre dig – nu hvor du sælger lidt ud – om du kunne være interesseret i at sælge din dunfrakke fra Day Birger et Mikkelsen? Håber på at høre fra dig 🙂
  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej desværre ikke. Den beholder jeg lige lidt endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit!