Træning med verdens bedste!

Vil være helt hårfri!

Hvis der overhovedet er noget der hedder “hårfri”.. I ved hvad jeg mener i hvert fald 😉 Jeg går stadig ude ved klinik rude da jeg jo er i gang med en lille mission. Jeg er stadig i gang med at få fjernet mine hår på benene permanent. Jeg ikke heeelt med den nye trend med at have hår under armene, så de er altså også i gang med at blive fjernet for evigt og altid. Det tager noget tid før alle ens hår er væk, så jeg skal have nogle behandlinger endnu. Men nøøøøj, hvor jeg glæder mig til de er væk. Klinik rude har fået en helt ny maskine til at fjerne ens hår. Så det gør faktisk mindre ondt nu, end det har gjort de andre gange. Du kan læse om min første behandling HERINDE.

Nogle af mine hår på benene er allerede helt væk, så nu ser jeg bare frem til at det hele er væk!!! Du kan læse mere om permanent hårfjerning HERINDE.

IMG_8563 IMG_8567 IMG_8574

   

12 kommentarer

 • Signe

  det går jeg også selv og drømmer om…

  Du kan vel ikke skaffe os læsere en lille fordel hos Klinik Rude?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   mulgivis.. Det er noget jeg lige skal finde ud af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har du sorte hår eller lyse ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg har sorte .. Hvis de er for lyse så er jeg rimelig sikker på at man ikke kan modtage behandlingen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ved du hvorfor man ikke kan få behandlingen, hvis ens hår er for lyse? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej desværre ikke 🙁
   Men prøv at ring ind til klinik rude og hør dem ad evt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • camillaL

   Grunden til at de helt lyse og fine hår ikke kan fjernes – da disse hår ikke optager tilstrække lys til at kunne danne den varme i hårsækken, som ødelægger hårvæksten 🙂 – Derudover handler det også om melaninet (farvestoffet) i håret. Hvilket gør at lyse, røde eller grå hår ikke kan fjernes 🙂 – Jeg håber, at det gav lidt mere svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er det ikke noget med, at hårene kommer tilbage, hvis man bliver gravid pga. hormonerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg har godt hørt om det. Men min eks svigermor fik hendes hår fjernet da hun var yngre, og hendes hår kom ikke tilbage da hun fødte. Så måske det er forskelligt fra person til person? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende projekt:-)
  Måske skulle man stille sig op i køen, for hårfjerning er da bare så spild af tid;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Er prisen, 2200 kr. for hver behandling, eller for hele processen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Ella

  Hej Anne

  Hvis ikke det virker for dig hos Rude, så har jeg selv fået foretaget en hårfjerning på benene hos http://www.nygart.dk/haarfjerning/ – og dét virker ihvertfald. Super resultat og super lækkert atv være hårfri 🙂

  Sophie E

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning med verdens bedste!