Dagens outfit.

Har købt polaroid kamera!

Okay, det er muligvis et af mine bedste køb nogensinde! Jeg har længe gerne ville have et, og da jeg i fredags gik forbi en butik hvor jeg så de havde et, så susede jeg ind i butikken og spurgte hvad prisen på sådan et lille smart et var. 500 kr. sagde den søde mand, og vupti så havde jeg kørt kortet igennem. Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med, men troede altså det kostede over 1000 kr. Men det der så er dyrt er selve billederne der bliver taget. Det koster 10 kr pr. billede man tager. Så de film man køber til det, er sgu lidt halv dyre. Så det er lige med at tænke sig om inden man bare fyrer billederne af.

Men jeg er så glad for jeg købte det, for så fik jeg taget en masse sjove og anderledes billeder i fredags til Ulrikkes afskedsfest. Hun tager nemlig ud og rejser i halvanden måned, så vi piger tænkte lige at holde en lille farvel fest for hende. Derfor blev der også taget nogle billeder, som i kan se nedenfor. Jeg har lidt i tankerne at få taget en masse billeder som skal hænge på væggen i den nye lejlighed.

12105124_496778720496489_1741742006_nIMG_2098IMG_2077IMG_2074
IMG_2102

   

4 kommentarer

 • Karina

  Skulle du ikke bo med din veninde jytte???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej det har jeg gjort 🙂 Jeg boede med min veninde indtil jeg fandt noget selv! Hun var bare super dejlig, fordi jeg kunne flytte ind til hende indtil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kyed Steffensen

  Hej Anne. Har jeg fuldstændig misset at du er flyttet i en ny lejlighed? Har du købt lejlighed, eller er dig og Jytte flyttet et andet sted hen?

  Og forresten hvor har du købt kameraet?
  Kram Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Nej jeg har ikke købt en lejlighed, det er bare en leje 🙂 Jeg boede bare med Jytte indtil jeg fandt noget selv.

   Kamaret kan du købe stort set alle steder. Jeg købte mit på finsensvej på frederiksberg, i en fotobutik.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit.