Mandags inspiration!

Dagens outfit og gallapremiere!

Sådan ser jeg mere eller mindre ud i dag. Sort på sort, og blå pels. Jeg har gået meget med min røde pels fra meotine, så det var på tide at lufte den blå pels fra Lawal også. Jeg eeeeelsker den farve. Den er så sindssyg flot at have på og jeg elsker dens pasform.
Jeg skal mødes med Mie om ikke så længe, hvor vi lige skal ned og finde noget mad. Derefter skal har jeg inviteret hende og min anden veninde Sus til gallapremiere på The Hunger Games: Mockingjay part 2. Jeg er stor fan af hunger games, så jeg glæder mig virkelig til at se den her og så bare været sammen med de skønneste veninder. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så glæder jeg mig virkelig til at spise popcorn!!! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har spist det! Muuuuums.

IMG_2671IMG_2666

   

2 kommentarer

 • Anja

  Hej Anne
  Hvordan kan det være at du aldrig nævner Jytte på bloggen mere?
  🙂
  Kærlig hilsen, en trofast læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags inspiration!