Yndlings spise sted i Århus!

Det bruger jeg til at forkæle mig selv..

Jeg er blevet spurgt nogle gange om jeg ikke ville lave et oplæg om hvad jeg bruger til kroppen 🙂 Jeg har bare lige valgt de 5 vigtigste ud, som jeg nok ikke ville kunne undvære.
God fornøjelse.

Jeg bruger en masse forskellige parfumer. Men min yndlings er parfumen fra Viktor&Rolf.

Photobucket

Jeg bruger en cream fra Dermalogica. Den hedder: Super rich repair. Det er en meget fed cream.. Jeg bruger den til hele kroppen faktisk. Jeg elsker den!!!

Photobucket

Efter jeg har været i bad bruger jeg en cream fra La Mer 🙂 Det er kun til kroppen. Den er genial.. OG! Så dufter den virkelig godt.

Photobucket

Det næste er en skrub til ansigtet og kroppen. Den bruger jeg når jeg er i bad, til at fjerne de døde hudceller 🙂 Kan ikke huske hvor jeg har købt den. Men den hedder md formulations.

Photobucket

Til sidst bruger jeg en Peel-off maske til ansigtet. Den er fra Matas. Den bruger jeg når jeg har været i bad, og lige trænger til lidt forkælelse 🙂 Jeg kunne også sagtens finde på at bruge en scrub fra Ole Henriksen som denne Walnut Scrub. Den er super god, og giver det blødeste hud efterfølgende.

Photobucket

   

2 kommentarer

 • Martine Kjeldsen

  nu har jeg sendt dig de billeder fra igår, så check dem lige ud 🙂 de er nu lidt gode, især af dig! .. men tak for igår Anne, snakken med dig uh jeg glemmer aldrig aftnen igår, den bedste dag i mit liv! du er den bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Martine.

   Hvor dejligt!
   Og 1000 tak.. Vi ses jo nok på et andet tidspunkt.
   Knus Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings spise sted i Århus!