Pink på en grå dag!

Lidt fra min nye lejlighed!

Som nogle af jer ved er jeg flyttet ind i en ny lejlighed som ligger lige ved Nørreport. Det ligger tæt på alt, så jeg kunne ikke være mere tilfreds lige pt.. Jeg bor sammen med tre andre, som jeg kender i forvejen, så det er total lækkert. Jeg er allerede blevet taget godt imod med en indflytter bytur, som bestod af god musik og dejlige mennesker.
Det er en stor herskabslejlighed, så jeg er simpelthen i de smukkeste omgivelser. Et eksempel jeg lige vil vise jer er døren!! SE LIGE DEN DØR… Amen altså hvor er den flot! Nu skal jeg bare have fundet mig en lysekrone. Den ville passe perfekt herind. Jeg skal nok vise jer flere billeder, når jeg lige er kommet lidt mere på plads!

Håber i alle får en dejlig torsdag!

IMG_2376

Kender du Ghia, Fiftynine eller Zeal? Det siger dig måske ikke så meget, men det er ret flotte, lækre, smarte og moderne sovesofaer, som passer ind i de fleste stuemiljøer eller på et ungt og smart teenageværelse. Det som adskiller disse modeller fra andre typer på markedet, er den meget høje kvalitet til en meget fornuftig pris.

Normalt vil de bedste designermøbler koste en formue, og de danske meget mere, men her finder du for eksempel en dansk designet sovesofa til bare 3.724 kroner, og den er både klassisk og moderne på samme tid. Det er det der gør4 danske designere så gode, at de formår at stoppe tiden på et møbel, så det holder i mange generationer.

Giv dig tid til at klikke ind og se det store udvalg, som både består af nye smarte modeller, og hvor du også kan finde designs, som passer ind i mange rum.

sponsoreret

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pink på en grå dag!