Hvilke negle skal jeg have?

Træning med Cecilie!

I torsdags var jeg henne og træne med Cecilie Lind. Cecilie har trænet mig i nogle år nu, når hun har haft tid og omvendt. Det er altid dejligt at træne med hende fordi vi har kendt hinanden i så lang tid efterhånden. Det er også overdrevet hårdt og jeg er tæt på at dø hver gang jeg træner med hende. Men det er verdens bedste følelse efterfølgende.
Jeg havde dog lidt problemer med at løfte mine arme dagen efter fordi de var så ømme. Men det er jo kun en positiv ting! Cecilie er faktisk også blogger herinde. I kan finde hendes blog HER.
I dag står dagen på at få ryddet op og få vasket sengetøj. Jeg er begyndt at vaske mit sengetøj hver uge, fordi jeg simpelthen har så meget allergi overfor støv at jeg ikke kan sove i sengetøjet mere end en uge. Og ja, så synes jeg faktisk også det er total lækkert med rent sengetøj! Det er virkelig en af de bedste følelser.

IMG_4714 IMG_4741

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilke negle skal jeg have?