10% på den perfekte numse!

Påskeferie i Århus.

Hold nu op hvor er det dejligt at være i Århus.. Dagene har stået på påskefrokost ved farmor. Været sammen med min familie og fået set venner og veninder.
Lige nu sidder jeg og ser “den eneste ene” med dyne omkring mig og hygger indenfor i det grå vejr. Jeg ved ikke om i har set min instagram eller om i følger med på min snapchat. Men jeg har haft noget bøvl med mine øjne de sidste par dage, som gjorde at jeg blev nødt til at ringe til vagtlægen, hvor efter han så fik udskrevet noget jeg skal dryppe dem med. Det forsvandt heldigvis hurtigt igen, men nu er det kommet lidt tilbage. Det er virkelig irriterende. Så jeg må nok tage til en øjenlægen når jeg kommer til kbh igen.

Nu vil jeg hoppe tilbage til min film. God søndag!

IMG_5841 IMG_5832

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10% på den perfekte numse!