Flere piercinger til mig!

FANTASTISK TRÆNING!

Som jeg skrev igår ville jeg hen og træne senere på dagen pga. de fantastiske motivations billeder jeg viste i DETTE indlæg. Som jeg også har nævnt før her på bloggen, så har jeg aldrig nogen forventinger til mig selv inden jeg skal træne. Det vigtigste er jeg kommer afsted om jeg så bare er i fitness i 10 min! Overdrivelse fremmer forståelsen, haha 😉
MEN jeg kom ned i fitness og var total smadret inden.. Selvom min intention hele tiden var at jeg ville ned og træne, så var det rigtig hårdt at komme op fra sengen. OG jeg var tæt på at vende om konstant på vej hen til fitness. Men jeg kom derhen og købte min sædvanelige Nutramino ice tea drink, og følte hurtigt jeg blev kvikket op. Da jeg kom op på løbebåndet opdagede jeg pludseligt at der var gået 25 minutter, og på det tidspunkt vidste jeg at mit mål var at være på løbebåndet en time! Pga. at tiden var gået så hurtigt, og jeg slet ikke var træt. Kender i de dage hvor det bare kører med træningen? Sådan havde jeg det!
Det blev selvfølgelig hårdt, og sveden dryppede fra min panden. Men jeg kom i mål! En time på løbebåndet uden at give op. YES! Så langt, så godt.
Jeg gør det at jeg løber 10 min. og går 10 min. Igår gik jeg lidt mere da det var det jeg følte mest for. Jeg gik med en stigning på 10 på løbebåndet, så jeg går op ad bakke. Til sidst kan jeg godt finde på at tage en stigning på 15 for lige at give den det sidste gas.
Efter løbebåndet lavede jeg noget styrketræning, så jeg i alt trænede halvanden time. SKØNT!

 

Skjermbilde-2015-11-09-kl.-20.52.02

IMG_6024 IMG_6032

   

4 kommentarer

 • Mie

  Hvilken hastighed sætter du løbebåndet til både når du løber og når du går med stigning? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   løb 8-9 kilometer i timen. Gå 5,2 ca. med en stigning på 10 og så sætter jeg den også på 15 når jeg skal give den gas! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra

  Hej Anne,
  Hvor er din lange træningstrøje fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Den er faktisk bare fra h&m.. Den er virkelig dejlig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere piercinger til mig!