Lækker frokost!

Lenovo Yoga // computer&tablet / Drone

Lenova Yoga er navnet på den helt nye computer. Det geniale ved den er at der er touchscreen på den. Det vil sige at du kan rører ved computerens skærm. Det er sgu da smart! Da jeg blev spurgt om jeg ville lave et indlæg on Lenova Yoga var jeg slet ikke i tvivl, og takkede ja med det samme. Jeg tænkte nemlig at hvis jeg synes den er smart, så må i jo også synes det. Hvis i ikke vidste den eksisteret, så synes jeg i fortjente at vide det.

Du kan lige nu vinde denne computer, blot ved at synes godt om Lenova Yoga på facebook OG dernæst tage et billede af din egen computer i en af de 4 Lenova Yoga stillinger. Jeg har selv deltaget i konkurrencen, som i kan se på billedet nedenfor. Vil blive glad hvis i gider at gå ind og stemme på mig, og så selvfølgelig selv deltag i konkurrencen og opfordre dem i kender til at gøre det samme. Og måske er det dig der er den heldige vinder af denne lækre computer

Lenovo Yoga computeren er den i kan se i midten. Som i kan se har den en virkelig fin størrelse! Hvis man er mere til andre teknologier fra 2016, skal man overveje at investere i en drone. Dronegear er DK’s største website om droner, hvor du kan læse meget mere, hvis du er til den slags.

I videoen nedenfor kan i se hvordan den virkelig fungere, og hvor fed den egentlig er. Jeg synes man får et godt indblik i hvordan computeren ser ud og hvor mange ting den kan.

Det skal hellere ikke være en hemmelighed, at det altid er en god ide at læse forskellige anmeldelser, inden du trykker på bestil knappen. Droner er ikke så billige, og så snart æsken er brudt, kan du ikke levere pakken tilbage. Hop forbi Testmagasinet, hvis du gerne vil læse og blive klog. Når du nu er igang med at få en computer, kan du overveje om, du samtidig ikke skal have en printer med, da de fleste stadigvæk den dag i dag printer deres ting. Enhver printer skal have blæk, og det finder du her hos Tonerland.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker frokost!