Ugens citat.

Nu med offentlig snapchat!

Siden snapchat kom har jeg haft min snapchat lukket, så det kun var familie og venner der havde den. Men nu vil jeg åbne den, så alle i dejlige læsere kan følge med der også. Jeg lover ikke det altid er et kønt syn, men det er eddermame underholdende hvis jeg selv skal sige det. Jeg tror jeg har ville holde min snapchat lukket fordi alt andet altid er så offentligt og snapchat var det eneste jeg havde “privat”.. Men nu har jeg skiftet mening.. Årh nej, jeg ved ikke helt hvad jeg roder mig ud i ved at åbne den. Please don’t judge me, haha. MIT SNAPCHAT NAVN ER: annegmondrup

Håber selvfølgelig i vil følge med derude, og synes det er lige så underholdende som jeg selv synes 😉 Nedenfor kan i se nogle af de videoer som jeg ellers har holdt privat.

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ugens citat.