Min lille nye tatovering.

Turen går til Hellerup!

Om ikke så længe skal jeg ud af døren.. Jeg skal nemlig til Hellerup, hvor jeg skal ud til Lillian i Take Care. Det er så lang tid siden jeg har været derude og min hud trænger VIRKELIG til at blive renset i gennem og virkelig blive kigget på. Tænk at jeg kan glæde mig så meget til at få ordnet min hud! Det er Lillian jeg har fået ordnet min hud af i flere år nu.. Og der er en grund til at det er hende jeg vælger gang på gang. Lillian er den eneste der har kunne få styr på min hud og få den til at se helt fantastisk ud. Jeg er så glad for Take Care og de mennesker der arbejder derude. Hvis i søger på Take Care her på bloggen i søgefeltet, så kan i se alle de gange jeg har været der og hvor “slem” min hud en gang har været. Et lille eksempel kan i se HER.

Her er lidt billeder fra weekenden, hvor mine veninder og jeg havde besøg fra Århus. Nedenfor på det første billede er det min veninde Julie og jeg som jeg nu har kendt i ca. 18 år. Wauuuw!

IMG_5179IMG_5151

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min lille nye tatovering.