Det bedste jeg har gjort for mig selv!

Det brune liv.

Jeg tør ikke tænke på hvor brun jeg ville have været hvis jeg havde haft en uge mere i Spanien. For jeg synes at jeg er blevet meget brun bare på den uge.. Jeg klager bestemt ikke! Men i forhold til at jeg er lyshåret synes jeg godt det kan se lidt vildt ud. Men der er så mange fordele ved at have farve på kroppen og i ansigtet. Fx. er en af de støreste fordele ikke at skulle bekymre sig om make-up. Det er så befriende at stå op og ikke behøve at tage noget i hovedet for at få lidt farve. Jeg får jo lavet mine vipper ved StyledByJulie, som er Danmarks mester i Single Eyelash Extensions. Så jeg behøver vitterligt ikke have noget make-up på. Vipperne er smukke, og huden er dejlig brun. Jeg klager ikke!

IMG_0972

Min veninde Olivia er i København de her dage og bor nogle etager længere nede i min opgang, så vi tog lige et par billeder for at sammenligne vores maver, haha. Det skal lige siges at hun selvfølgelig ikke har været på ferie, så derfor den store forskel. Men wauw det ser voldsomt ud 😉
Heldgivis skulle der blive dejligt vejr i næste uge, så der får jeg igen masser tid til at pleje min hud, så farven ikke forsvinder helt.

IMG_0986 IMG_1004  IMG_1012 IMG_1023

   

5 kommentarer

 • Sophie Ralkov

  Har du link til tøjet? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Desværre ikke.. 🙂 Men begge ting er fra H&M..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie lyng

  Ihh en flot farve, rejser selv til Sicilien i næste uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Channie

  Hvor har du fået lavet din tatovering på håndleddet ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • channie

  Hvor har du fået lavet den tatovering du har på ydersiden af dit håndled som du holder mobiltelefonen i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste jeg har gjort for mig selv!