Det brune liv.

De produkter bruger jeg til håret!

Jeg bliver nødt til lige at fortælle jer om nogle produkter jeg er blevet helt vild med. Produkterne hedder Juuce og er til håret. Jeg har fået en hel serie med alt hvad man skal bruge til at få sit hår lækkert. Jeg har brugt det i en måneds tid nu, og jeg kan ikke være foruden dem nu. Jeg bruger både shampoo&balsam derfra. Indimellem erstatter jeg deres balsam med deres hårkur i stedet. Når jeg virkelig føler mit hår trænger til lidt forkælelse. Pssst.. Fik jeg fortalt at deres produkter også dufter fantastisk?

IMG_1156 IMG_1159

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg om Juuce, så er jeg begyndt at bruge saltvandsspray til mit hår. Både for at få krøllerne frem, men også for at få det der lidt strand-look som jeg synes er vild lækkert. OG ISÆR MED EN SOLBRUN HUD! 😉 
Når jeg bruger saltvandsspray inden en bytur kan mit hår som regel godt være rigtig svært at rede ud igen, fordi det bliver svinget rundt til alle sider, og så har man det pludseligt for varmt så håret bliver sat op, så er det pludselig ikke for varmt mere og så kommer det ned igen.. Og det kan ses på håret dagen efter! Men heldigvis kan jeg gøre det så nemt for mig selv, bare ved at komme juuce balsam eller hårkur i, og så føles mit hår igen som nyt.

HOV.. Ikke at forglemme. Jeg har en rabatkode til jer som i kan bruge inde på Juuces hjemmeside. Den hedder: ANNEG og udløber d. 26 juni. Giv den gas de damer!

IMG_1186

Sponsoreret indlæg, men med min egen mening.

   

5 kommentarer

 • Sofie

  Hvor er dine fine bukser fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er bukserne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja trier

  Hvor er dine bukser fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Anne. Denne kommentar handler ikke om dette indlæg, men jeg er interesseret i at høre hvordan det går med din træning sammen med Gustav? Synes ikke du skriver så meget om det mere, men jeg synes det var et spændende projekt/forløb! :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Anne
  Laver du ikke et blogindlæg om resultaterne fra din træning?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det brune liv.