Jeg må eje Kylie Cosmetics..

Solbriller som Kylie Jenner.

Av min arm jeg vil gerne have de her solbriller som jeg har fundet inde på singer22.com
Det er en hjemmeside som jeg faktisk har benyttet mig af i mange år nu, fordi de har enorm mange fine ting. Priserne er meget forskellige, da man både kan få meget dyre ting, men også ting til normale priser som er til at købe. De her solbriller er jeg faldet pladask for og de koster kun 500 kr. Det synes virkelig er en rimelig pris for et par fede solbriller! WOPS, og så er det de samme som Kylie Jenner har. Synes de er såååå flotte.
collage

   

3 kommentarer

 • Pernille

  Hej Anne

  Kan det være rigtigt at fragten er på 70 $ ? Og man skal sende billede af creditkort og pas første gang man handler hos dem?

  Mvh

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Ved ikke hvorfor fragten er på 70 dollars. Men grunden til man skal sende billeder af ens oplysninger er nok pga sikkerhed, så de ved der ikke er nogen der misbruger dit kort. Mener også man skal gøre det første man handler på nelly.com fx. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Lis

  Disse briller er så cool! Jeg har dette købt af Porsche Design https://www.edel-optics.dk/Porsche-Design-P8478-D-grey.html. I love this oversized ones soooo much! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg må eje Kylie Cosmetics..