Produkter jeg IKKE kan undvære.

Min største frygt..

Jeg havde en ret træls drøm i nat.. En drøm som faktisk giver mig tårer i øjenene imens jeg skriver det her. Det var virkelig en frygtelig drøm. Det underlige var at jeg ikke kunne huske, hvad jeg havde drømt da jeg vågnede op med tårer i øjenene. Men tidligere på dagen da jeg stod og lavede kaffe i køkkenet fik jeg et stik i mit venstre bryst, og jeg kom med det samme i tanke om hvad jeg havde drømt!
Jeg drømte jeg rørte ved mit ene bryst og mærkede derefter en stor knude, som i drømmen faktisk bulede voldsomt ud. Jeg fandt derefter ud af at det var en kræftknude jeg havde. Jeg kan huske at jeg brød grædende sammen og derefter vågende jeg op.
Det jeg synes er ret uhyggeligt nu, er at grunden til jeg kom i tanke om hvad jeg havde drømt, var fordi jeg mærkede et stik. Præcis i det samme bryst som i drømmen.
Jeg ringede med det samme til min far og fortalte ham om drømmen. Jeg tror at grunden til jeg drømmer sådan noget, kan være fordi jeg et eller andet sted er pisse bange for at få det. Nogle af jer ved at jeg mistede min mor for 6 år siden til brystkræft, så det er måske noget der ligger i min underbevidsthed.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter jeg IKKE kan undvære.