Min største frygt..

Marokkansk indretning.

Jeg har fundet ud af hvilken indretningsstil jeg vil lade mig inspirere af. Nemlig marokkansk indretning! Jeg er stadig ikke rigtig en farve person.. Stadigvæk mere til de lyse toner, hvor ægte marokkansk stil er meget med farver. Jeg vil dog have et par glas med farver og måske også nogle puder. Men ellers synes jeg det billede nedenfor viser ret godt, hvordan jeg vil have det. Det er stadig i de lyse farver, men med lidt inspiration fra det marokkanske hjem.

Selvom billederne nedenfor er udendørs indretning, vil jeg stadig hente inspiration derfra. Er vild med alle puderne, de “bokse” med lysene indeni. (ved ikke lige hvad de kaldes) og så bliver jeg nødt til at have en buddha statue.

collagesds

Nedenfor har jeg fundet nogle andre billeder som også viser hvad jeg er blevet helt vild med. Jeg synes der er en eller anden hygge stemning over billederne, og det er lige præcis det jeg gerne vil have. Vil gerne have et hjem hvor folk føler sig tilpas og hjemme i. Og som får den samme hygge stemning som jeg gør, når jeg ser på de billeder. Og så skal min familie, venner og veninder kunne spilde uden det gør noget. Der må gerne komme mærker på mit bord, efter et vådt glas som har stået for længe. Og det gør sgu ikke noget der kommer en enkel plet på mit gulvtæppe. For det kan som regel vaskes væk igen!
Jeg har altid haft den indstilling til alt hvad jeg ejer at det skal kunne være erstatteligt igen. Har aldrig forstået hvorfor man fx. køber et dyrt spisebord hvis man ikke en gang må spise ved det. Eller købe dyre vinglas hvis du ikke en gang tager dem frem når du får gæster. Mine gæster skal ALTID kunne føle sig hjemme og ikke være bange for at spilde noget eller ødelægge noget af mit. Jeg kender flere der køber disse dyre ting, og som ikke liiige har råd til at købe et nyt, hvis der skulle ske det “forfærdelige” at det går i stykker. Og jeg acceptere det også, men jeg forstår det ikke. Det kommer jeg aldrig til.
Har prøvet en gang at lave et mærke efter et glas, og personen blev så sur på mig, at jeg fik det så dårligt indeni. Og den følelse vil jeg aldrig tilbyde mine gæster! Det er jo aldrig ens hensigt at ødelægge noget.
Okay i forstår min pointe! Man skal føle sig hjemme ved mig.
894a7e82c788299c802a5f45dda40157

a48f62e68e72234a4a61b5b285c1f6ba3ea157bbab28bf80459824427bdc3712815b11ac929dbf24e45c4d34d8355b563d5e1e7ae7cea5aa27b138fa7123c259

 

   

3 kommentarer

 • Jette

  Hej Anne. Boksene med lys i hedder: Lanterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Viser du os lejligheden når den er færdig:) ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth holm

  Virkelig god stil! Og så hyggeligt! Hvor er de fine glas fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min største frygt..