Den lille hvide kjole..

Hvordan det er at være kendt som Arabiens Drøm?

178058-lille-anne-tt-p-at-blive-snydt--
Jeg har fået mange af de samme spørgsmål siden det hele startede for 13 år siden. Men det spørgsmål som er blevet stillet mest til mig gennem tiden må klart være “hvordan er det at være kendt som Arabiens Drøm”. Og det er ikke jounalister som stiller mig det spørgsmål. Det er folk som jeg møder i byen, som kommer hen og spørger. Eller nye mennesker jeg møder i et selskab, der spørger mig.
Jeg svarer det samme hver gang.. Jamen det har jeg det helt fint med. For det har jeg også. Jeg ved ikke om jeg må være så selvfed og sige at jeg synes det er en fantastisk sang jeg har lavet. Jeg er så glad for jeg meldte mig til børne melodi grand prix i 2003. Det er jo hele grunden til jeg er her hvor jeg er i dag. Det er også en stor grund til jeg kan have sådan en stor blog som jeg har, hvor i gider at følge med. Det betyder bare alverden for mig! Jeg kan slet ikke forstille mig hvordan mit liv mon ville have set ud, hvis ikke jeg havde deltaget i mgp. Det er jo en af grundene til jeg kan leve af det her. Noget som jeg elsker så meget! Det er også meget priviligeret at kunne sidde hjemme og blogge, og dermed leve af det. Tænk at jeg rent faktisk kan det. Og det kan jeg 100% takke mgp for og jer for.
Der er ofte at folk råber “sha ba di ba da”, hvis jeg går på gaden. Det er primært når folket har fået lidt alkohol i blodet. Det er ligesom om at så bliver de lidt mere modige. Indimellem kan jeg godt tænke om det mon er for at genere mig, eller tro at jeg bliver flov over det. Og jeg vil da også indrømme at det kommer an på hvilket humør jeg er i. Men sandheden er jo at folk har råbt det efter mig siden jeg var 11 år gammel og jeg bliver 25 år lige om snart. Så er jeg ved at vænne mig lidt til det? .. Ja, det må man sige. Det er faktisk mere folk omkring mig som holder af mig, der bliver irriteret på mine vegne. Hvor vi efterfølgende snakker om det, og de er et stort spørgsmålstegn over hvorfor man kan få sig selv til at råbe efter andre mennesker. Jeg ved bare at jeg selv aldrig kunne finde på at råbe efter et andet menneske. Det er da ikke særlig pænt at gøre?
Alle er jo velkommen til at komme over til mig og hilse eller andet, men det der med at råbe er bare mærkeligt.

Men udover det med at råbe, møder jeg primært kun søde mennesker. Jeg er målløs over hvor dejlige mennesker egentlig er, på den her jord hvor vi jo faktisk er omgivet af rigtig mange sindssyge mennesker efterhånden. Jeg får også kun søde beskeder fra folk.. Imellem kan der godt være en lidt mærkelig besked, ja. Men synes virkelig folk er søde.
Jeg har fået de mest fantastiske oplevelser ved at jeg deltog i mgp. Jeg kan slet ikke forklare hvor fantastisk en rejse det har været for mig. Jeg tror jeg har spillet overalt i Danmark. Og tilmed været så heldig at optræde i europa også. Både norge og sverige, grækenland, malta osv. Det har været så fantastisk!

IMG_2743IMG_2745 IMG_2746

   

7 kommentarer

 • Simone

  Og jeg er én af de mange du har mødt i byen! 😝 Godt indlæg 👆🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Og du er jo ikke kun kendt med Arabiens drøm. Jeg har ihverfald haft mange af dine cd’er på mit gamle børneværelse og sunget og danset med! ❤️😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Har du stadig kontakt til dine to dansepiger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  har du stadig kontakt til nogle af de andre deltager hvis du har hvem har du så stadig kontakt med

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Hej Cecilie 🙂

   Nej, jeg har faktisk ikke rigtig kontakt med nogle af de andre deltagere. Jeg er venner med dem alle sammen på facebook. Men ellers ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille hvide kjole..