Solbriller som Kylie Jenner.

NY START PÅ BLOGGEN

Fotografi den 27-05-16 kl. 20.20 #4

Så sker der altså nye ting og sager her på bloggen. Som i kan se er jeg rykket over til min gamle “arbejds plads” bloggers delight. Det er bare her jeg hører til, fandt jeg ud af efter et stykke tid. Jeg har været glad for at være ved Blogly, men efter noget tids overvejelse, besluttede jeg mig at rykke tilbage til bloggers delight.

Og se lige min nye blog! Er simpelthen så glad for mit nye design som Daniel fra Bloggers Delight har været med til at lave sammen med mig. Det her er et nyt kapitel i mit liv, som jeg har glædet mig til. Der sker simpelthen så mange dejlige ting for tiden.
Jeg har fået en kæreste som jeg er så glad for. Kan slet ikke beskrive de ting som han sætter gang i min mave. Men det er den dejligste følelse! Der kommer også til at ske nogle ting efter sommeren, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Men lige nu er det forsat hemmeligt.
Jeg håber selvfølgelig i vil følge med her på min nye blog, og alle de spændende ting der kommer til at ske. SÅ meget kærlighed til jer!

Fotografi den 27-05-16 kl. 20.22 #3

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller som Kylie Jenner.