SÅ ER DER NY TATOVERING

Tv-optagelser og nyt hår.

Hele den her uge skal jeg lave nogle tv-optagelser som er hemmeligt lidt endnu. Jeg må desværre ikke sige hvad det er, men jeg tror ikke der går så længe før jeg må.
Og i den forbindelse ville jeg selvfølgelig gerne se lidt pæn ud. Så jeg har fået lavet det lækreste hår ved Susanne fra LalaLounge i København. Jeg har fået lavet de flotteste lyse striber og lige fået studset mine spidser lidt. De trængte virkelig!! Hvilket Susanne også gav mig meget ret i, da jeg fortalte hende at jeg syntes mit hår virkede lidt kortere end det plejede. Og det var fordi mine spidser var blevet så slidte. Flot Anne 😉
Men det fik Susanne hurtig styr på og mit hår er som nyt igen. Jeg er sindssygt glad for min farve. Det gør bare SÅ meget lige at få nogle striber i. Mit bund var simpelthen blevet så mørk, at det nærmest lignede jeg var mørkhåret når jeg satte det op i en hestehale. Jeg er vild glad for mit hår nu og nyder at kigge på mit hår.

collagesdss

Før så min bund ud som billederne viser ovenover. Som man kan se så er den virkelig mørk. Og se så det smukke resultat nedenfor. Jeg elsker det!

collageaa IMG_3274

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER DER NY TATOVERING