Lækre produkter til træningen.

KÆMPE film anbefaling!

Da jeg var færdig med den her film, tænkte jeg kun på at jeg ville skrive til jer om den. Det er en af de bedste film jeg har set i år. Hvis ikke den bedste faktisk.. Den film fik virkelig tankerne sat i gang hos mig. Jeg græd da jeg så den.. Jeg smilte da jeg så den. Og jeg sad med en følelse af at det virkelig er de små ting i livet som gælder, og det handler om at få det bedste ud af livet. Så er det lige meget om du har en hel masse ting, eller ikke så mange ting. Det er dem omkring dig og dig selv der er vigtigst. Det er selvfølgelig noget jeg godt er klar over. Men indimellem er det rart at blive mindet om. Og jeg synes også det kan blive glemt i den verden vi lever i en gang imellem. Jeg hader at græde, og ser som regel ikke film hvor jeg ved jeg kommer til at græde. Men jeg er rigtig rigtig rigtig glad for at jeg så den her film, selvom den satte en masse følelser i gang. Den mindede meget om det jeg gik igennem med min egen mor, da hun var syg med kræft. Så selvom jeg ikke kunne styre mine tårer, så var det rart at få grædt igennem.
Uanset hvad, så sad jeg med en fantastisk følelse efter, som jeg synes i også skal opleve. Filmen hedder Mr. Church. Du kan se traileren nedenfor.


mr-church

Cook_Day17_08890.NEF

   

4 kommentarer

 • Stibe

  Hvor henne har du set filmen? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Anne, hvor kan man se den henne?? I biografen eller? Vil så gerne se den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Helt klart en af de bedste film! Må indrømme jeg også stortudet! Sørgelig men en pisse god film!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor kan man se filmen henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre produkter til træningen.