Jeg skal træne, men her er jo så koldt!

Når man skraber det sidste ud af yndlings læbestift.

Seriøst jeg sad og skrabede det sidste ud af min YNDLINGS læbestift, og blev derefter klar over hvor fuldstændig vanvittig vild jeg er med den. Det var der jeg tog mig selv i at tænke at det virkelig er min absolut yndlings. Kan i huske jeg på et tidspunkt skrev at jeg havde fundet en ny yndlings læbestift og derefter fandt ud af det var præcis den samme som jeg havde flere år tilbage? Det er den læbestift jeg snakker om. Det er vildt at tænke på, at den farve stadig kan være min yndlings efter så mange år.

Farven hedder Cremesheen Shy Girl og er fra MAC. Det er stort set altid den jeg har på, på billeder.

collagedfd

   

5 kommentarer

  • Carina

    Efter dit indlæg om denne læbestift i sin tid skyndte jeg mig straks ud for at købe denne smukke læbestift. Desværre er den slet ikke mig 🙁 Men bare én prøvning gør, at den ikke kan tilbageleveres. Så er brændt inde med den. Skulle du være interesseret så skriv 🙂 Kvittering og original indpakning medfølger selvfølgelig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Hej Carina, hvis det er, kunne jeg godt være interesseret 🙂 Hvad skal du have for den?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal træne, men her er jo så koldt!